Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:03 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a semnat cu o firmă din Tulcea. Ce va livra aceasta la Constanța (document)

ro

14 Oct, 2019 00:00 946 Marime text
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a atribuit un contract în urma unei licitații publice având ca obiect achiziția de piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată. Atribuirea a avut loc la data de 5 octombrie 2019, iar potrivit anunțului, CFR dorește achiziția de piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată, utilizată la întreținerea curentă, reparația periodică și reparația capitală a liniilor de cale ferată în exploatare. Locul de livrare a produsului va fi stația Cataloi, unde se va încărca, de către furnizor, în vagoane puse la dispoziție de Sucursala Regională CF Constanța. Valoarea finală a contractului este de 424.877 de lei. Ben Ari Negev Industrial SRL este firma câștigătoare.
 
Societatea a fost înregistrată în anul 2006, în județul Tulcea. Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, capitalul social subscris este de 1.779 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părți sociale, fiecare a câte 17,79 lei. Asociații societății sunt Daniel Ben Ari LTD și Elyakim Ben Ari LTD, cu sediul în Israel. Administrator este Marian-Vlad Aramă.
Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este: extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei.   
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii