Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a semnat un contract cu o firmă din Galați (DOCUMENT)

ro

25 Dec, 2021 00:00 2781 Marime text
  • Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract unei firme din Galați
  • Atribuirea a avut pe data de 20 decembrie 2021
  • Work Consult SRL este societatea câștigătoare.
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru servicii de elaborare a aplicațiilor de finanțare și a documentațiilor suport în vederea depunerii proiectelor.
 
Atribuirea a avut pe data de 20 decembrie 2021, iar rezultatul a fost făcut public pe data de 22 decembrie. Pentru fiecare dintre cele 3 proiecte (3 loturi) se va realiza următorul set de documentații:

- Elaborarea aplicației de finanţare (in limba engleză) în vederea obţinerii de fonduri europene nerambursabile, în condițiile prevăzute in cadrul apelului de proiecte CEF Transport Call Septembrie 2021 (cu termen final pentru depunerea proiectelor -19 ianuarie 2022 ora 17:00 CET), inclusiv documentatiile tehnice suport si incarcarea tuturor acestora pe platforma dedicata apelului de proiecte;

- Elaborarea tuturor analizelor de specialitate necesare, inclusiv a analizei cost-beneficiu si/sau a capitolului de analize economico-financiare pe subcomponente, anexe ale aplicatiei de finantare sau capitole specifice din cadrul acesteia (in limba engleza) si incarcarea tuturor acestora pe platforma dedicata apelului de proiecte.
 
Cele trei loturi sunt: Lot 1. Cheu de acostare pe latura de nord a insulei artificiale, in vederea deservirii unei viitoare platforme industriale sau terminal specializat; Lot 2. Realizare cheu intre cheu Dana 8 şi postul de acostare aferent terminalului şi sistematizarea teritoriu aferent - Zona Midia (Bazin nave tehnice); Lot 3. Reparaţii capitale pasaj superior MOL 3,4 si 5
 
Valoarea finală a achiziției este de 163.000 lei. Work Consult SRL este societatea câștigătoare.
 
Despre Work Consult SRL
 
Soscietatea are sediul social în sat Pechea, comuna Pechea, pe strada Horincei, județul Galați. Potrivit confidas.ro, a fost înființată în anul 2007. Asociați în firmă sunt Intec SRL, cu 50% din capitalul social și Daniela Scholz, care deține 50%. Daniela Scholz și Marquard Scholz sunt administratorii societății. În 2020, firma a raportat 6 salariați, la o cifră de afaceri de 594.993 lei, cu un profit de 207.586 lei. Compania  a încheiat 110 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.718.668,86 lei.
 
Potrivit aceleiași surse, Intec SRL este o societate fondată în 2006, cu sediul social pe str. G-ral Alexandru Cernat, din Galați. asociat unic este Scholz Marquard, cetățean german. El este și administratorul firmei.
 
Conform Confidas.ro, Marquard Scholz a mai fost asociat în două firme, care în prezent sunt radiate – Bazic International SRL și Biogest International Romania SRL. 
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și        

CN APM SA a cumpărat servicii de mentenanță și reparații pentru stația CF Constanta Port Zona C (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii