Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:36 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între CFR SA şi SC Isaft Litoral SRL. Ce vizează contractul (document)

ro

13 Dec, 2015 23:52 1462 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Prin licitaţie deschisă, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a atribuit un contract privind “reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza Secţiei CT-1 Constanţa - instalaţia ATM în staţia Neptun".

Dintre cele trei oferte primite, au fost admise doar două. SC Isaft Litoral SRL a câştigat contractul, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Estimat iniţial la suma de 144434.87 RON, fără TVA, acesta a fost achiziţionat la valoarea de 139686.00 RON, fără TVA.

Firma câştigătoare este din Constanţa şi se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Are un capital social subscris de 50000 RON, integral vărsat. Asociatul unic este Nicolae Cernişov, din Isaccea, Tulcea. Prin urmare, acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot el este şi adminstrator. Precizăm că firma SC Isaft Litoral SRL este singura în care Nicolae Cernişov este asociat.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii