Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:30 19 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu şi firma Curent Alternativ (document)

ro

03 Oct, 2016 19:38 1582 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract intitulat „furnizare energie electrică de joasă tensiune”, ce nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Conform licitatiepublica.ro, numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Curent Alternativ SRL. Estimat iniţial la suma de 825000.00 RON, fără TVA, contractul a fost atribuit la valoarea mult mai mică de 562592.00 RON, fără TVA.

Cu sediul în Bucureşti, Sector 1, pe strada Grigore Mora, firma câştigătoare, înfiinţată în anul 2009, se ocupă de „producţia de energie electrică” şi are un capital social subscris de 1.810.500 RON, integral vărsat.
 
Asociatul majoritar, cu peste 99%, este RG Renovatio Group Limited, din Cipru, Nicosia. Precizăm că restul părţilor sociale sunt deţinute de Adrian Preda, născut în anul 1968, din Braşov. Curent Alternativ SRL a declarat, pentru anul 2014, o cifră de afaceri de 861.290 lei, un profit net al exerciţiului de 0 lei şi niciun angajat.  

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii