Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:16 01 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNE Cernavodă a semnat un contract cu Pro Tehnic SRL din Cluj-Napoca (document)

ro

31 Mar, 2020 00:00 1706 Marime text

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a achiziționat pentru CNE Cernavordă materiale de etanșare. Contractul în valoare de 3.105 euro a fost adjudecat de firma Pro Tehnic SRL Cluj-Napoca.
 
Reamintim că la începutul acestui an, Societatea Naționala Nuclearelectrica SA a achiziționat, pentru CNE Cernavodă, tuburi cupru CR 29.282 de la societatea Pro Tehnic SRL din Cluj-Napoca. Valoarea contractului este de 8.430 euro. Recent, Nuclearelectrica SA a achiziționat pentru CNE Cernavodă piese de schimb pentru ansamblurile șuruburi-piulițe cu bile - PA 23750-01 de la aceeași firmă din Cluj-Napoca. Societatea Pro Tehnic SRL și-a adjudecat contractul în valoare de 16.250,4 de dolari.
 

Despre societatea Pro Tehnic SRL

 
Potrivit Registrului Comerțului, societatea a fost înmatriculată în anul 2003 și are sediul social în municipiul Cluj-Napoca. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Mihețiu Valentin este asociat unic. Administratorul societății, care se ocupă de comerț cu ridicata nespecializat, este Mureșan Cristian Augustin. În anul fiscal 2016, firma cu 12 salariați a declarat un profit de 3.966.526 lei și o cifră de afaceri de 17.017.798 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 12 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 11.718.104 lei și un profit de 2.293.058 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 11 salariați, profit de 2.502.404 lei și o cifră de afaceri de 11.955.490 de lei.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante responsabile de atribuirea contractului sunt: Dan Bigu - director Sucursala CNE Cernavodă, Adrian Mihai - director de Producție, înlocuitor de drept director Sucursala CNE Cernavodă, Valerian Sorin Ghelbereu - director tehnic, înlocuitor de drept director Sucursala CNE Cernavodă, Sibel Chespi - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - șef Serviciu Financiar - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Mihaela Frunză - șef Serviciu Contabilitate și Patrimoniu, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - șef Serviciu Analize Cost-Buget, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Milica Răduță - șef Birou Juridic și Contencios, Dana Lavinia Vladu-Dinu - consilier juridic, înlocuitor de drept șef Birou Juridic și Contencios, Horațiu Ionescu – inginer-șef Departament Planificare Strategică și Achiziții (DPSA), Florin Georgescu - șef Serviciu Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer-șef DPSA și înlocuitor de drept șef SASL, Mihaela Hada - șef SCM, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Cristian Ion Predescu - șef SPS, înlocuitor de drept inginer-șef DPSA, Ileana Tiron - șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări (SASL), Daniel Elian Mircea – inginer specialist, înlocuitor de drept șef SASL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.
 
Citește și:
 
Echipamente pentru monitorizarea vibrațiilor, livrate către CNE Cernavodă de Messystech SRL (document)

O societate din București va reabilita căminul deținut de CNE Cernavodă (document)

Societatea Națională Nuclearelectrica achiziționează servicii de pază pentru obiectivele de la Cernavodă (document)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii