Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din București va reabilita căminul deținut de CNE Cernavodă (document)

ro

03 Mar, 2020 00:00 4891 Marime text

Căminul deținut de CNE Cernavodă pe strada Unirii nr. 51, 53 și 57 din orașul Cernavodă va fi reabilitat. Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit contractul „Lucrări de reparații cămin 150 locuri" societății Real Deco SRL din București. Valoarea contractului atribuit este de 957.029,59 lei. Lucrările care se vor executa sunt următoarele: înlocuire ferestre existente cu ferestre din PVC, lucrări de termoizolație fațade, lucrări de finisaje interioare. Pentru lucrări de termoizolație fațade, se impune elaborarea proiectului tehnic (PT), a detaliilor de execuție (DDE) și a documentației tehnice (DTAC) pentru obținerea autorizației de construire (conform Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.
 

Responsabili de atribuirea procedurii


Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante responsabile de atribuirea contractului sunt: Dan Bigu - director Sucursala CNE Cernavodă, Adrian Mihai - director de Producție, înlocuitor de drept director Sucursala CNE Cernavodă, Valerian Sorin Ghelbereu - director tehnic, înlocuitor de drept director Sucursala CNE Cernavodă, Sibel Chespi - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - șef Serviciu Financiar - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Mihaela Frunză - șef Serviciu Contabilitate și Patrimoniu, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - șef Serviciu Analize Cost-Buget, înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Milica Răduță - șef Birou Juridic și Contencios, Dana Lavinia Vladu-Dinu - consilier juridic, înlocuitor de drept șef Birou Juridic și Contencios, Horațiu Ionescu – inginer-șef Departament Planificare Strategică și Achiziții (DPSA), Florin Georgescu - șef Serviciu Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer-șef DPSA și înlocuitor de drept șef SASL, Mihaela Hada - șef SCM, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Cristian Ion Predescu - șef SPS, înlocuitor de drept inginer-șef DPSA, Ileana Tiron - șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări (SASL), Daniel Elian Mircea – inginer specialist, înlocuitor de drept șef SASL.


Date oficiale despre Real Deco SRL


Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerțului, Real Deco SRL a luat ființă în anul 2007 și are sediul social în București. Capitalul social subscris de 50.000 lei, integral vărsat, este compus din 500 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 100 de lei. Asociați persoane fizice sunt Scumpu Carol și Scumpu Bucurel Cezar, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, este Scumpu Bucurel Cezar.


În anul fiscal 2016, societatea cu 43 de salariați a raportat un profit de 619.847 lei și o cifră de afaceri de 7.743.589 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 41 de salariați a înregistrat un profit de 396.248 lei și o cifră de
afaceri de 6.468.304 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 603.146 lei, un număr de 58 de salariați și o cifră de afaceri de 10.142.725 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.


Citește și:

Detector de temperatură de circa 8.000 de euro, în dotarea CNE Cernavodă (document)

Firma Roseal din județul Harghita va furniza piese pentru CNE Cernavodă (document)

Societatea Națională Nuclearelectrica achiziționează servicii de pază pentru obiectivele de la Cernavodă (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii