Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:52 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNACN SA Constanţa cumpără sondă portabilă de la Navtron SRL (document)

ro

14 Oct, 2016 15:52 1752 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a atribuit contractul de achiziţionare sondă portabilă single beam.
 
Obiectul contractului îl constituie „achiziţionare sondă portabilă single beam, împreună cu toate componentele necesare efectuării de măsurători batimetrice. Furnizorul va instala sonda împreună cu componenţele sale pe o ambarcaţiune pusă la dispoziţie de achizitor în termen de cel mult şapte zile de la data livrării. Furnizorul va efectua în mod gratuit instruirea personalului desemnat de beneficiar pe durata a 3 zile“.
 
Estimat iniţial la suma de 180.000 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 175.858 lei către Navtron SRL.
 
Despre Navtron SRL
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 14 octombrie 2016, Navtron SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în anul 1998 și are sediul în municipiul Constanța. Asociații firmei sunt Eden Kessler și Adrian Vișan. Administrator este Eden Kessler.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 16.281.653 de lei și datorii în valoare de 2.071.205 de lei. Firma are un număr mediu de 23 de salariați și se ocupă cu „activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit)”.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii