Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA a cumpărat un electrostivuitor. Detalii din contract (DOCUMENT)

ro

01 Jul, 2022 12:06 918 Marime text


CN APM SA a organizat o licitație pentru achiziția unui electrostivuitor (cu redresor pentru încărcare baterii). 

Contractul a fost atribuit pe data de 21 iunie, iar pe licitatiapublica.ro a fost publicat pe 29 iunie.

Valoarea totală a contractului este de 135.545 lei, iar firma câștigătoare este SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES.
 
Obiectul contractului este furnizarea unui electrostivuitor ( cu redresor pentru încărcare baterii) cu caracteristici tehnice conform caiet de sarcini.

Electrostivuitor (cu redresor pentru încărcare baterii), cu cabina închisă și 4 roți pline superelastice, care să poată opera materiale cu o greutate de 2,5 tone până la o înălțime de minim 4,7 m, poziție operator- asazat;

Roțile pline superelastice sunt recomandate deoarece se evita penele (înțeparea pneurilor) şi pentru cӑ atenueazӑ șocurile în timpul deplasării, având în vedere că electrostivuitorul nu rulează pe suprafețe perfect plane.

Electrostivuitorul vă fi echipat cu redresor pentru încărcarea bateriei.
 
Nota: Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire.
 
1. Termenul limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire: 8 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
2. Termenul limită în care entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarficari/informațiilor suplimentare în măsura în care solicitările de clarificări sau informaţii suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunţul de participare simplificat : 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
3. Entitatatea contractantă menţionează că va răspunde la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul limită stabilit în Anunțul de participare simplificat
 
4. La solicitările adresate după acest termen limită stabilit, entitatea contractantă nu va raspunde.
 
Valoarea totală a contractului este de 135.545 lei, iar firma câștigătoare este SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES.

Despre SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIE

Conform confidas, firma a fost înființată în anul 2013, cu sediul social în Baia Mare.

Asociat unic și administrator este Pop Mircea Vlad.

În anul 2021, bilanțul arată o cifră de afaceri de 2.423.958 lei, un profit net de 5.385 lei și un număr mediu de 3 salariați.

Compania SILTEC GLOBAL TECHNOLOGIES SRL a încheiat 20 contracte de achiziții publice in valoare totală de 273.056,45 lei.

Societatea a raportat un punct de lucru.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii