Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Sportiv Recreativ Callatis Mangalia Se construiesc un complex de natație, un teren de fotbal și un teren multifuncțional de sport (DOCUMENT)

ro

13 Jun, 2023 00:00 1791 Marime text
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
  • Firmele Consartfan SRL, 3G Sport - IP SRL și Valeg Creative Solutions SRL sunt ofertante câștigătoare, contractul având valoarea de peste 11,5 milioane de lei.
 
Municipiul Mangalia (Primăria Mangalia), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Lucrări de execuție a obiectivului de investiții «Club sportiv recreativ Callatis»”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 15 mai a.c. Valoarea acestuia e de 11.599.948,99 lei, ofertante câștigătoare fiind firmele Consartfan SRL, 3G Sport - IP SRL și Valeg Creative Solutions SRL.
 
Potrivit e-licitatie.ro, contractul privind „Lucrări de execuție a obiectivului de investiții «Club sportiv recreativ Callatis»” se referă la realizarea unor bazine de înot cu structură de rezistență din panouri de oțel zincate, plastifiate, finisate la interior cu membrană din PVC armat sudată la cald, cu structura de acoperire realizată din arce structurale cu lemn lamelar, care se descarcă pe fundații din beton armat. Aceasta va fi acoperită cu dublă membrana din PVC, prevăzut cu vestiar. Structura acoperitoare realizată din arce structurale cu lemn lamelar și dublă membrană va acoperi bazinul de înot pe toata perioada anului. De asemenea, lucrarea va consta în realizarea unui teren de fotbal acoperit temporar cu structură presostatică și a unui teren multifuncțional de sport.
 
Termenul de execuție, stabilit conform caietului de sarcini, e de opt luni de la data specificată în ordinul de începere a lucrărilor, maximum 31 decembrie 2023.
 
Datele pentru construcțiile și lucrările din contract:

- Obiect 1: Complex de natație acoperit, regim de înălțime Parter, prevăzut cu două bazine de înot cu dimensiunile de 25m x 16m x 1,60m și 16m x 8m x 1,20m, anexe (vestiare și grupuri sanitare, cabinet medical, depozitări, spații tehnice, zone așteptare, recepție), în suprafață de 1.454,21 mp.
- Obiect 2: Teren de fotbal acoperit temporar cu structură presostatică, cu dotările aferente, în suprafață de 1.189,44 mp.
- Obiect 3: Teren multifuncțional de sport, cu dotările aferente, în suprafață de 510 mp.
 
Imobilul are funcțiunea de construcție sportivă, se încadrează în categoria de importanță „C“, construcție de importanță obișnuită, clasa de importanță III, gradul III de rezistență la foc, risc mic de incendiu.
 
Lucrările vor fi executate numai de personal calificat și cu experiență în astfel de lucrări, sub supraveghere tehnică competentă.
 
Despre Consartfan SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 iunie, Consartfan SRL a fost înființată în anul 2018, are adresa în municipiul Cluj-Napoca, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Conform sursei citate, în Consartfan SRL asociat unic este Bogdan Ștefan Artene, care are și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Artene Bogdan Ștefan Persoană Fizică Autorizată. 
 
În 2022, Consartfan SRL a avut o cifră de afaceri de 9.481.154 lei, un profit de 2.242.375 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 4.
 
Despre 3G Sport - IP SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 iunie, 3G Sport - IP SRL a fost înființată în anul 1993, are adresa la Petrești, în județul Ilfov, iar activitatea principală este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.
 
Conform sursei citate, în 3G Sport - IP SRL asociat unic este Ionela-Simona Gheorghe, care are și calitatea de administrator. Aceasta mai apare, ca asociat (cu 95%) și administrator, în Fast Food SRL și în 3G Imob SRL. 
 
În 2022, 3G Sport - IP SRL a avut o cifră de afaceri de 2.334.125 lei, un profit de 25.886 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 6.
 
3G SPORT - IP SRL este în insolvență, dosarul aflându-se pe rolul Tribunalul Ilfov. Noul termen a fost stabilit pentru data de 16 noiembrie 2023. Tribunalul a desemnat administrator judiciar provizoriu pe CII Barbu Mariana.
 
Platforma termene.ro informează și că firma 3G Sport - IP SRL are peste 70 de contracte câștigate din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre Valeg Creative Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 iunie, Valeg Creative Solutions SRL a fost înființată în anul 2012, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.“.
 
Conform sursei citate, în Valeg Creative Solutions SRL asociat unic este Gheorghe Țucu, cel care are și calitatea de administrator. Acesta a mai apărut, ca administrator, și într-o altă firmă, Kelag Warme Romania SRL, radiată în prezent, potrivit termene.ro. 
 
În 2022, Valeg Creative Solutions SRL a avut o cifră de afaceri de 950.442 lei, un profit de 308.844 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Mangalia a primit girul APM Constanța pentru realizarea Clubului Sportiv Recreativ Callatis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii