Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC investeşte în Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa Contract pentru SC Mobitom SA

ro

04 Nov, 2013 00:00 3185 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) scoate din buzunar aproximativ 10 milioane de lei pentru lucrări şi dotări independente pentru proiectul „Creşterea atractivităţii turistice a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa”.
Potrivit anunţului de atribuire, contractul are o valoare de 9.720.190 lei şi a fost acordat în urma aplicării procedurii cererii de ofertă, criteriul fiind oferta avantajoasă din punct de vedere economic.

Din cele două oferte primite autoritatea contractantă, în speţă Consiliul Judeţean Constanţa, a declarat-o câştigătoare pe cea a firmei SC Mobitom SA. După cum se precizează în acelaşi anunţ de atribuire, obiectul contractului constă în realizarea unor lucrări de închidere şi extindere gradene, acoperirea Delfinariului, extinderea spaţiilor de expunere de sub gradene, amenajare de grupuri sanitare şi a unui spaţiu de acces pentru public.

SC Mobitom SA este una dintre firmele care a câştigat în numeroase rânduri contracte cu Consiliul Judeţean Constanţa şi cu Primăria Municipiului Constanţa. Datele de la Registrul Comerţului arată că firma are ca acţionari persoane juridice firma SC Five-Holding SA şi trei acţionari persoane fizice. În ceea ce priveşte SC Five-Holding SA, aceasta are ca acţionar persoană juridică SC Ditline Investments LTD, cu sediul în Nicosia, Cipru şi pe Gheorghe Oancea ca acţionar persoană fizică, alături de o listă de alţi trei acţionari.

La sfârşitul anului 2012, SC Mobitom SA declarase o cifră de afaceri de 15.8181.802 lei, un profit net de 323.212 lei şi 90 de salariaţi. La o primă evaluare a contractelor din bani publici, firma a obţinut din 2009 până în prezent peste 10 contracte în valoare de aproximativ 20 milioane lei. Şi cu Primăria Constanţa firma numără din 2008 până în prezent aproape 20 de contracte, valoarea lor ridicându-se la aproximativ 3 milioane de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dana 26 Nov, 2013 10:27 intrebati la mobitom pe director cine a semnat oferta adjudecata prin procedura on line, cand el, directorul era plecat din tara, dar totusi 'semnatura" acestuia apare in oferta?