Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:50 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va furniza servicii de management financiar Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării

ro

01 May, 2021 15:18 2281 Marime text
  • Societatea câștigătoare este CCAT SOLUTION GRUP SRL.
  • Valoarea totală a contractului este de 567.382 lei.
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de management financiar pentru proiectul „Măsuri pentru asigurarea unui statut favorabil de protecție și conservare a habitatelor și a speciilor periclitate din RBDD în context internațional" Cod SMIS 123621. Contractul a fost atribuit pe 22 aprilie, iar pe www.licitatiapublica.ro a apărut pe 30 aprilie.

Societatea care s-a ocupat de serviciile de management financiar pentru proiectul „Măsuri pentru asigurarea unui statut favorabil de protecție și conservare a habitatelor și a speciilor periclitate din RBDD în context internațional" este Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Descrierea contractului
 
Valoarea totală a contractului este de 567.382 lei, iar societatea câștigătoare este CCAT SOLUTION GRUP SRL.

Denumirea completă a proiectului atribuit este „Măsuri pentru asigurarea unui statut favorabil de protecție și conservare a habitatelor și a speciilor periclitate din RBDD în context internațional" Cod SMIS 123621.

CCAT SOLUTION GRUP SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea comercială CCAT SOLUTION GRUP SRL a fost înființată în anul 2015, cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, Strada Dionisie Lupu.

Societatea are un capital social subscris integral vărsat de 400 lei, compus din 40 părți sociale, iar valoarea unei părți sociale este de 10 lei.

Asociat unic este Stan Zamfir Răzvan, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 100% / 100%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţile de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018, cifra de afaceri a societății a fost în valoare de 3.540.021 lei, profit 1.825.171 lei, cu un număr mediu de 8 salariați. În anul 2019, cifra de afaceri a atins 3.956.594 lei, profit 1.739.182 lei și un număr mediu de 9 salariați.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii