Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va elabora documentele pentru proiectul creșterii eficienței energetice a Colegiului Național Mircea cel Bătrân Constanța (DOCUMENT)

ro

17 Jan, 2022 00:00 2870 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța a atribuit contractul pentru creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiului Național Mircea cel Bătrân
  • Valoarea finală a contractului este de 155.000 lei
 
Primăria municipiului Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția serviciului de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiului Național Mircea cel Bătrân, Constanța”.
 
Este vorba de elaborare de proiect tehnic, DTAC, avize, DTOE, DDE, caiet de sarcini, asistență tehnică din partea proiectantului, cât și alte documente necesare. Licitația a fost atribuită pe 20 decembrie 2021, însă rezultatul final a fost afișat pe 14 ianuarie a.c.
 
Serviciul constă în elaborarea documentației tehnico-economică aferentă proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Constanţa " (PT, DTAC, avize, DTOE, DDE, CS, asistență tehnică din partea proiectantului, altele). Valoarea finală a contractului este de 155.000 lei. Proiect AIC SRL este firma câștigătoare.
 
Despre Proiect AIC SRL
 
Aceasta a fost înființată în anul 2016 și are sediul în județul Suceava. Conform Confidas.ro, Cucu Ancuţa Raluca este unic asociat al firmei, îndeplinind și funcția de administrator. Numele acesteia este asociat și cu firma Impo Construct SRL.
 
Potrivit aceleiași surse, obiectul principal de activitate al societății constă în activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. În anul 2020, Proiect AIC SRL înregistra o cifră de afaceri de 2.429.366 lei, un profit net de 645.707 lei și un număr mediu de 13 angajați.
 
Compania Proiect AIC S.R.L. a încheiat 152 contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.684.150,22 lei, conform confidas.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


CN Administrația Porturilor Maritime Constanța. Contract de servicii cu o societate din Suceava (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii