Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:08 07 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Cine și pentru câți bani asigură mașinile, navele și clădirile Autorității Navale Române (DOCUMENT)

ro

23 Feb, 2022 00:00 2543 Marime text
  • Potrivit datelor oficiale, atribuirea contractelor s-a făcut prin procedura simplificată.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
Trei companii din București au semnat contracte cu Autoritatea Navală Română pentru asigurarea autovehiculelor, a navelo și a clădirilor aparținând ANR.
 
Este vorba despre Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group, care se va ocupa asigurarea CASCO pentru nave, Omniasig Vienna Insurance Group SA, care se va ocupa de asigurările RCA și CASCO pentru autovehicule, și, respectiv, despre Fast Brokers – Broker de Asigurare, care se va ocupa de asigurarea CASCO pentru clădiri.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și au fost preluate pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, atribuirea contractelor s-a făcut prin procedura simplificată.
 
Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group a semnat contractul privind asigurarea CASCO pentru nave, cu o valoare de 106.743,08 lei.
 
Omniasig Vienna Insurance Group SA a semnat contractul pentru asigurările RCA pentru autovechiule, cu o valoare de 76.199 de lei, și pe cel pentru asigurările CASCO pentru autovehicule, în valoare de 135.150 de lei.
 
La rândul său, Fast Brokers – Broker de Asigurare a semnat contractul pentru asigurarea CASCO a clădirilor aparținând ANR, cu o valoare de 10.763,26 de lei.
 
Procente și asociați
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 22 februarie 2022, compania Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group a fost înființată în 1991 și se ocupă de „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“, având sediul în București, Sectorul 2, Bd. Carol I.
 
Compania Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, din Austria, deține 88,76% din acțiunile companiei bucureștene, restul revenind LVP Holding GMBH din Viena (11,02%) și unei Liste Acționari Persoane Fizice și Juridice (0,22%).
 
Director este Raluca Theodora Vișan, Cristian Eduard Ionescu este președinte al directoratului, Octavian Bazon este vicepreședinte al directoratului, iar alți membri în directorat sunt Ionuț Bogdan Zamfirescu, Georgiana Nicolette Popescu Ivancu și Wolfgang Hajek.
 
Janeta Radu este manager, Franz Fuchs este președintele Consiliului de Supraveghere, Riener Harald este vicepreședintele CS, iar alți membri sunt Klaus Muhleder, Harald Josef Londer și Matula Werner.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Asigurarea Romaneasca - Asirom Vienna Insurance Group SA a încheiat 6021 contracte de achiziții publice în valoare totală de 155.284.053,00 de lei.
 
La rândul său, Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în 2001 și are sediul social în București, Sectorul1, strada Alexandru nr. 51.
 
Firma se ocupă de „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“, iar acțiunile sunt deținute de Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, din Austria (99,54%), Banca Comercială Română SA (0,08%) și persoane fizice și juridice (0,37%).
 
Adrian Mircea Baciu este reprezentant, Mihail Tecău este președinte al directoratului, Costinel Silviu Stratnic este vicepreședinte al directoratului, Franz Fuchs este președintele Consiliului de Supraveghere, Riener Harald este vicepreședintele CS, iar alți membri sunt Klaus Muhleder, Harald Josef Londer,  Matula Werner, Eleni Skoura și Bogdan Ionuț Speteanu.
 
Directori sunt Lucian Filip, Liviu Andrei Neacșu, Cristian Dalia Oproiu, Liliana Savu, George Stan și Oana Zoița, în timp ce Elena Ancuța Ifrim fiind director adjunct.
 
Potrivit sursei citate, compania Omniasig Vienna Insurance Group S.A. a încheiat 8.578 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 305.372.610,20 de lei.
 
Fast Brokers – Broker de Asigurare a fost înființată, potrivit Confidas.ro, în 2002 și are sediul în București, Sectorul 1, str. Mircea Vulcănescu nr. 80, ocupându-se de „activități ale agenților și brokerilor de asigurări“.
 
Acțiunile sunt deținute de Liliana Gheorghiu (57,2%) și Iulian Valentin Gheorghiu (42,8%), ultimul fiind și administrator.
 
Conform sursei citate, compania Fast Brokers - Broker de Asigurare-Reasigurare SRL a încheiat 1.613 contracte de achiziții publice în valoare totală de 44.360.437,29 de lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Autoritatea Navală Română cumpără autoturisme prin programul Rabla/Rabla Plus (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii