Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:51 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se va ocupa de iluminatul public stradal în Medgidia (document)

ro

08 Feb, 2016 21:13 1198 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria Medgidia a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, contractul „furnizare energie electrică pentru iluminat public stradal în Municipiul Medgidia”.
 
S-au primit şi admis un număr de zece oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este CEZ Vânzare SA, din judeţul Dolj, Craiova. Contractul a fost achiziţionat la valoarea de 1416666.00 RON, fără TVA, şi are o valabilitate de 18 luni.
 
În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta se ocupă de „comercializarea energiei electrice”. Acţionari persoane juridice sunt CEZ AS, cu sediul în Cehia, Praga (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.9999986019% / 99.9999986019%), CEZ Poland Distribution BV, cu sediul în Olanda, Rotterdam (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.0000013981% / 0.0000013981%).
 
Persoane împuternicite sunt Mirela-Anca-Vişoica Dima (membru în directorat şi membru în comitetul de direcţie), Fuks Tomas (membru în consiliul de supraveghere, preşedinte consiliu de supraveghere), Skalka Michal (membru în consiliul de supraveghere), Mălinici Dan-Nicolae (membru în directorat, membru în comitetul de direcţie), Diza Rostislav (membru în consiliul de supraveghere), Adrian Remus Borotea (membru în directorat, preşedinte al directoratului).
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii