Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:58 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de servicii de curăţenie în sediile ST Constanţa (document)

ro

15 Feb, 2016 23:21 1723 Marime text
 Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica" SA a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind servicii de curăţenie în sediile ST Constanţa. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Precizăm că s-a organizat o licitaţie electronică.
Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul „servicii de curăţenie în sediile ST Constanţa – Lot 1 – zona Constanţa” este Terra Clean Service SRL. Estimat iniţial la valoarea de 67996.80 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 61300.00 RON, fără TVA.

Terra Clean SRL are sediul în Tulcea, sat Malcoci, îi are ca asociaţi pe Anamaria Ciocîrlan şi Mircea Ciocîrlan, ambii fiind asociaţi şi administratori. Firma înfiinţată în 2008 se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor”. Societatea, ce are un capital subscris de 200 de lei, declara, în 2014, o cifră de afaceri de 886.447 de lei şi 31 de salariaţi. 

De asemenea, a fost atribuit acestei firme şi contractul „servicii de curăţenie în sediile ST Constanţa Lot 2 - zona Tulcea”. Estimat iniţial la suma de 36638.64 RON, fără TVA, acesta a fost achiziţionat la valoarea de 27800.00 RON, fără TVA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii