Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:38 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci societăţi s-au „luptat“ pentru un contract cu Universitatea Maritimă Constanţa. Cine este câştigătoarea (document)

ro

05 Jan, 2018 00:00 2693 Marime text
Universitatea Maritimă din Constanţa a atribuit, recent, un contract de servicii de pază şi protecţie, monitorizare şi intervenţie. Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în servicii specializate de însoţire transport valori, în condiţiile Legii nr. 333/2003 (republicată) privind paza obiectivelor, a bunurilor, a valorilor şi protecţia persoanelor din cadrul obiectivelor, ale HG nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003, cu modificările şi actualizările ulterioare, cu respectarea Regulamentului de ordine interioară, a normelor şi procedurilor interne ale Universităţii Maritime din Constanţa. Totodată, a fost menţionată în contract posibilitatea prelungirii acestuia cu patru luni faţă de durata iniţială de 12 luni.
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat preţul cel mai scăzut, iar din cele cinci oferte primite, câştigătoare a fost declarată cea a firmei Save & Self Company Guard SRL. Valoarea estimată a contractului a fost de 10.040 de lei, iar cea finală a ajuns la 9.000 de lei (fără TVA).

Despre Save & Self Company Guard SRL 

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, consultat la 4 ianuarie 2018, firma a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Firma are un capital social subscris de 4.000 de lei, integral vărsat, iar asociaţi sunt Nicoleta Dogărescu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95,25% / 95,25%, şi Valentin Viorel Oiţă-Bucur, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4,75% / 4,75%. Administratorul societăţii este Nicoleta Dogărescu, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă „activităţi de protecţie şi gardă“.
 
În fişa pusă la dispoziţie de Registrul Comerţului este menţionat un dosar de executare silită pe numele societăţii Save & Self Company Guard, din anul 2014. Potrivit documentului, în dosarul de executare silită nr. 80/2014/B.E.J. Bogdan Ionică/Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, se menţionează că a fost instituit sechestru asupra părţilor sociale pe care debitorul Valentin Viorel Oiţă-Bucur le deţine în cadrul SC Save & Save Company Guard SRL, respectiv 19 părţi sociale, până la concurenţa sumei de 116.487,13 euro.      
 
Totodată, prin documentul 72.462 din 6.10.2016 a fost înscris sechestrul asupra părţilor sociale, în număr de 19, deţinute de Valentin Viorel Oiţă-Bucur în cadrul SC Save & Save Company Guard SRL, în dosarul de executare silită nr. 80/2014.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.

Citeşte şi:  

Save & Self Escort Protect şi SC Save & Self Security Sistems, Metropolitan Guard Protect Trei dintre firmele afaceristului Valentin Viorel Oiţă-Bucur, la un pas de insolvenţă (document) 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii