Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:45 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA cumpără 21 de tone de combustibil de la Ewing Shipping Ecologic SRL (document)

ro

13 Dec, 2015 00:01 1444 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Prin negociere fără anunţ de participare, Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA a atribuit un contract privind achiziţia a 21 de tone de combustibil tip M unei firme din Ploieşti.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Ewing Shipping Ecologic SRL a fost operatorul economic declarat câştigător. Estimat iniţial la suma de 102900.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 102900.00 RON, fără TVA. 

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, Ewing Shipping Ecologic SRL se ocupă de comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate. Asociat unic este Ervin-Narcis Marin, născut în anul 1963, Ploieşti, Prahova. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot el este şi administrator.
 
De asemenea, Ervin-Narcis Marin este asociat şi administrator la firma Dacrimar Import Export SRL, radiată (certificat de înmatriculare nepreschimbat în termenul legal).
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii