Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV Constanța cumpără de la o firmă din Galați un manipulator pentru simulatorul HUET (DOCUMENT)

ro

03 Jun, 2023 16:21 1655 Marime text
  • Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale a atribuit un contract pentru furnizarea de manipulator simulator HUET
  • Valoarea achiziției este de 570.000 lei, iar firma câștigătoare a fost declarată pe 2 mai 2023
  • Utilizarea dispozitivelor reprezintă obligativitatea impusă prin intermediul standardelor create de OPITO, de către companiile de transport care asigură transportul cu elicopterul la și de la platformele și structurile maritime


Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale a atribuit un contract pentru furnizarea de manipulator simulator HUET.

Manipulatorul este necesar pentru deplasare simulatorului HUET la cursurile practice desfășurate în sediul CERONAV - Baza de instruire în cadrul Serviciului Inginerie și Nave cu Caracteristici Speciale pentru desfășurarea aplicațiilor practice.

Utilizarea acestor dispozitive reprezintă obligativitatea impusă prin intermediul standardelor create de OPITO, de către companiile de transport care asigură transportul cu elicopterul la și de la platformele și structurile maritime. Standardul OPITO stipulează, fără echivoc, necesarul de echipament pe care un centru de pregătire trebuie să îl aibă disponibil pentru derularea cursurilor anterior menționate, pentru menținerea sau acreditarea lor.

Valoarea achiziției este de 570.000 lei, iar firma câștigătoare a fost declarată pe 2 mai 2023, rezultatul apărând recent în platforma SEAP. Solinvest SRL va furniza produsul.
 

Solinvest SRL

Firma este fondată în anul 1992, cu un profit raportat pe 2022 de 100.194 lei, cât și o cifră de afaceri de 7,6 milioane lei, la cei 48 de salariați. Sediul social este pe strada Alunișului nr. 12, Galați. Compania are puncte de lucru și pe Calea Galați, localitate Vădeni, cât și pe strada Prutului din Galați. Nelică Oprea și Nicolae Oprea sunt asociați, cu cote egale în firmă, ambii având și calitatea de administrator.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

CERONAV cumpără simulator pentru cursurile de evacuare dintr-un elicopter scufundat. Licitație deschisă pe jumătate de milion de euro (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii