Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV a cumpărat servicii pentru furnizarea unui sistem firewall de rețea (document)

ro

19 Oct, 2021 13:12 2417 Marime text
  • Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale a organizat o licitație pentru achiziția unui sistem firewall de rețea.

Contractul a fost atribuit pe 27 septembrie 2021, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 18 octombrie 2021.

Obiectul contractului îl constituie furnizarea unui sistem firewall de rețea pentru toate sediile CERONAV format din Echipament firewall de tip 1 și Echipament firewall de tip 2, conform caiet de sarcini, necesar pentru înlocuirea echipamentelor de tip FortiGate, care alcătuiesc sistemul firewall în toate cele 4 sedii CERONAV, având că scop modernizarea sistemului firewall prin actualizarea echipamentelor componente (pentru fiecare sediu este alocat un astfel de echipament) și al semnăturilor acestora (antiviruși și aplicații) cât și pentru monitorizarea, gestionarea și protejarea traficului de internet.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informații suplimentare, adresate de către operatorii economici, cu cel puțin 5 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.


Autoritatea contractantă va răspunde doar la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit la Secțiunea I.3, respectiv 9 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 108.020 lei, iar societatea câștigătoare este CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES S.R.L.
 
Despre societatea comercială CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES S.R.L.

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 1998 cu sediul social în municipiul Constanţa, B-dul Mamaia.

Asociați sunt Avrigeanu Elena Andreea și Moldoveanu Bogdan Mihăiţă, ambii deținând câte un procent de 50% din firmă.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 7.858.101 lei, profit 10.550 lei și 14 angajați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 4.595.173 lei, profit 23.861 lei și 14 salariați.
 
Compania Crucial Systems & Services S.R.L. a încheiat 827 contracte de achiziții publice in valoare totală de 35.910.502,26 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii