Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:39 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate livrează carburant pentru ambarcațiunile Autorității Navale Române (document)

ro

09 Jul, 2017 19:27 1864 Marime text
Autoritatea Navală Română a atribuit recent un contract de furnizare carburanți: "Carburant fără acciză pentru nave". Potrivit licitatiapublica.ro, carburantul a fost achiziționat în vederea asigurării obiectului principal de activitate al instituției, supravegherea navigației și controlul traficului în apele naționale navigabile cu șalupele din cadrul parcului naval Căpitănia Zonală Tulcea, Căpitănia Zonală Constanța, Căpitănia Zonală Giurgiu, Căpitănia Zonală Galați, Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea SC Kasandra Impex SRL cu sediul social în Tulcea, strada Spitalului nr. 18. Valoarea contractului este de 197.400 lei fără TVA.

Despre Kasandra Impex SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 9 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 1996 și are un capital social subscris de 50.790 lei, integral vărsat, divizat în 5079 părți sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Unic asociat în cadrul firmei este Cristian Antonov din Tulcea, acesta fiind și administratorul societății alături de Mirela Antonov.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate.

Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 12.625.554 de lei, un profit de 1.031.066 lei și un număr mediu de 10 salariați.

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractulului de pe licitatiapublica.ro. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii