Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme au semnat cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea. Despre ce este vorba

ro

06 May, 2021 20:04 3030 Marime text
  • Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit două contracte de furnizare combinezon de protecție, halate de vizitator și bonete medicale, societăţilor Novomed International SRL și Despre Axiomed Solutions SRL.
Spitalul Județean de Urgență Tulcea a încheiat un acord cadru pentru achiziție combinezon protecție.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Achiziție combinezon protecție".
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea combinezoanelor de protecție pentru Spitalul Județean de Urgență Tulcea este Novomed International SRL. Atribuirea a avut loc în data de 19.04.2021.  
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 249.500 lei. Firma câștigătoare este Novomed International SRL.
 
Despre Novomed International SRL

 
Cu sediul social în Bucureşti, Novomed Internaţional SRL are un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat. Acţiunile se împart egal între Constantinos Adamides, născut în Cipru, şi Gabriela - Maria Bujor, născută în Iaşi. Constantinos Adamides este administratorul firmei.
 
Deasemenea, Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea achizționează și bonete medicale și halate de vizitator.

Societatea care se va ocupa de furnizarea bonetelor medicale și halatelor de vizitator pentru Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea este Axiomed Solutions SRL.
 
Atribuirea a avut loc în data de 19.04.2021.  
 
Valoarea  totală a achiziției (fara TVA) este de 144.200 lei.
 
Despre Axiomed Solutions SRL
 
Axiomed Solutions SRL este o societate înfiinţată în anul 2012 la Galaţi. Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul 2016 firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.157.274 lei, un profit net de 432.898 lei şi un număr mediu de 5 salariaţi.

Potrivit Registrului Comerţului, capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 20 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Unic asociat al societăţii este Cătălin-Vaida Popa, născut la data de 15.08.1970, în Galaţi. Acesta este şi administratorul firmei.

Cătălin-Vaida Popa a fost asociat şi în firmele Vilmoserv SRL (radiată), Romar Psihodiagnostic SRL (radiată), Nexial Medsys (radiată), CP & V SRL (radiată).

Domeniul de activitate principal al societăţii, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este comerţ cu ridicata nespecializat.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii