Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:18 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme au semnat cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea. Despre ce este vorba

ro

14 Apr, 2021 07:45 1947 Marime text
  • Alliance Healthcare România și Mediplus Exim SRL vor furniza produse antineoplazice și antivirale pentru Spitalul Județean de Urgență Tulcea. 
  • În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
Spitalul Județean de Urgență Tulcea a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea de produse antineoplazice și antivirale.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " Achiziție produse antineoplazice și antivirale".
 
Societățile care se vor ocupa de furnizarea produselor antineoplazice și antivirale pentru Spitalul Județean de Urgență Tulcea sunt Alliance Healthcare România și Mediplus Exim SRL.
 

Atribuirea a avut loc în data de 23.03.2021. Valoarea contractului este de 15. 552 de lei.
 
Firmele câștigătoare sunt Alliance Healthcare România și Mediplus Exim SRL  
  
 Despre Alliance Healthcare România  


Alliance Healthcare România a luat fiinţă în anul 1996, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 8.366.480 de lei, fiind vorba de capital privat, atât străin, cât şi autohton. Asociaţi în firmă sunt Superior Acquisitions Limited, cu sediul social în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, având o cotă de participare de 0,01%, şi Alliance Healthcare Deutschland AG, cu sediul social în Germania, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99%.

Administratorii firmei sunt George Iulian Trandafir, care este şi director general, şi Emilian Trasnea, care are şi atribuţii de director executiv.

Directori executivi sunt Daniel Ștefan, Valentin Ene, împuterniciţi pe sucursală sunt Adrian Eugen Eşanu, Cornel Călinoiu, Iulian George Trandafir, Vasile Ciprian Schiop, Sorin Ionel Pădureţ. Cenzor este Deloitte Audit SRL, prin reprezentant Alexander Madeline-Dalila. Activitatea principală a firmei este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.

 Despre Mediplus Exim SRL  

Conform Registrului Comerţului, Mediplus Exim SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Capitalul social subscris este de 37.834.650 de lei, integral vărsat, compus din 756.693 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 50 de lei.

Asociaţii persoane juridice sunt A&D Pharma Holdings SRL, cu un aport la capital de 37.834.450 de lei şi 756.689 de părţi sociale, şi A&D Pharma Holdings NV, cu un aport la capital de 200 de lei şi 4 părţi sociale. Persoane împuternicite juridice sunt Premium Program Management SRL - administrator. Cenzor este Teaha Management Consulting Audit Group SRL. Domeniul de activitate principal al firmei este „comerţ al produselor farmaceutice“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Sursa foto: spitaltulcea.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii