Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:43 04 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va furniza municipiului Tulcea pontoane pentru Lacul Ciuperca? (DOCUMENT)

ro

02 Oct, 2023 17:00 616 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Proiectul se adresează tuturor locuitorilor din municipiul Tulcea, dar și turiștilor care vizitează zona și pentru a garanta accesul tuturor la rezultatele proiectului trebuie menționat că infrastructura de îmbarcare/ debarcare va fi utilizată pentru orice eveniment cultural sportiv sau competiții sportive
 
Primăria municipiului Tulcea a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, privind achiziția serviciilor de construire pontoane de acostare ambaracțiuni în cadrul proiectului „Facilități de acostare pe Lacul Ciuperca din municipiul Tulcea”.
 
Municipiul Tulcea implementează proiectul „Facilități de acostare pentru ambarcațiuni pe Lacul Ciuperca din Municipiul Tulcea”, cod SMIS 156030, finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, MĂSURA III.3 Implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală, lansat de către Asociația Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării (Flag Delta), Obiectivul specific nr. 2 – Sporirea atuurilor de mediu și încurajarea investițiilor care vizează atenuarea schimbărilor climatice, Măsura 2 – Valorificarea patrimoniului natural și măsuri de protejare a mediului în zona FLAG, prin achiziția unor pontoane (structuri plutitoare) de acostare ambarcațiuni.
 
Obiectivul general la care contribuie furnizarea produsului achiziționat în baza prezentei proceduri este realizarea unui interes public constând în dezvoltarea durabilă a municipiului din punct de vedere socio-economic, de mediu si cultural prin îmbunătăţirea infrastructurii de agrement și sportive. Proiectul se adresează tuturor locuitorilor din municipiul Tulcea, dar și turiștilor care vizitează zona și pentru a garanta accesul tuturor la rezultatele proiectului trebuie menționat că infrastructura de îmbarcare/ debarcare va fi utilizată pentru orice eveniment cultural sportiv sau competiții sportive.
 
Conform platformei SEAP, atribuirea a avut loc pe data de 20 septembrie 2023, firma câștigătoare fiind Delta Construct SRL. Valoarea finală a achiziției publice est de 1.120.000 lei.
 
Delta Construct SRL
 
Potrivit Termene.ro, firma se ocupă de construcția de nave și structuri plutitoare, este controlată de Ana-Maria Gheorghiasa și Simona Gheorghiasa, fiecare deținând câte 50%, iar ca administrator apare Adrian Constantin Ferbei. Firma este fondată în anul 1999, iar pe anul 2022 a raportat 13 salariați, o cifră de afaceri de 1,8 milioane lei și un profit de 24.396 lei. Sediul social este în Neamț, pe strada Haiducului 31A, Dumbrava Roșie.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Portul Tulcea se schimbă la față! Se vor monta pontoane de acostare cu pasarele de acces și amfiteatru, pentru ambarcațiuni mici (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii