Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:52 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de crearea unui sistem informatic pentru monitorizarea speciilor protejate din Parcul Național Munții Măcinului

ro

21 Apr, 2021 08:59 1761 Marime text
  • Societatea Intergraph Computer Services SRL se va ocupa de crearea unui sistem informatic pentru monitorizarea stării de conservare a habitatelor și speciilor protejate din Parcul National Munții Măcinului.

Regia Națională a Pădurilor Romsilva Administrația Parcului Național Munții Măcinului R.A. a atribuit un contract pentru crearea unui sistem informatic pentru monitorizarea stării de conservare a habitatelor și speciilor protejate din Parcul National Munții Măcinului.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 369.500 lei.

Descrierea contractului

Servicii de creare / dezvoltare a unui sistem informatic pentru monitorizarea stării de conservare a habitatelor și speciilor protejate din Parcul National Munții Măcinului în cadrul proiectului: „Implementarea de măsuri active de conservare pe teritoriul Parcului Național Munții Măcinului pentru îmbunătățirea stării de conservare a habitatelor forestiere de cvercinee și a habitatelor de pajiște stepică și îmbunătățirea infrastructurii de management și informare a vizitatorilor”.

Despre ​Intergraph Computer Services SRL

Societatea Intergraph Computer Services SRL a fost înființată în anul 1995, în Sector 1, Bucureși.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 21 aprilie 2021, firma are un capital social de 1.200 lei, integral vărsat, compus din 120 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații societății sunt Marcel Adrian Foca, Maria Vișan, Aurel-Mihail Băloi, Ioan Ismail și Doina Zamfirescu. Administratorul societății, care are ca domeniul de activitate principal este activităţi de realizare a soft-ului la comandă, este Ioan Ismail.


Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit de 227.256 lei, o cifră de afaceri de 14.013.366 lei și un număr de 27 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii