Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:05 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă îi va furniza carburant auto pe bază de card Serviciului de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENT)

ro

27 Dec, 2022 14:07 1257 Marime text

 
  • Procedura propusă se va finaliza cu încheierea unui acord-cadru de produse cu un singur operator economic ce va fi valabil pe o durată de trei luni.
 
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Carburant auto pe bază de card“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, carburantul auto este motorină standard și benzină fără plumb 95.
 
Procedura propusă se va finaliza cu încheierea unui acord-cadru de produse cu un singur operator economic ce va fi valabil pe o durată de trei luni. Datorită specificului unității, și anume servicii de urgență prespitalicească și transport sanitar asistat, se impune a se încheia un acord-cadru pentru furnizarea de carburant auto pe bază de card pentru continuarea activității în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2023, conform indicațiilor Ministerului Sănătății.
 
Contractul are data 20 decembrie a.c., valoarea – 902.961 lei, iar ofertant câștigător este OMV Petrom Marketing.
 
 
Despre OMV Petrom Marketing SRL
 
 
Potrivit Confidas, platformă consultată marți, 27 decembrie a.c., societatea OMV Petrom Marketing SRL a fost înființată în anul 1998, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule, în magazine specializate“.
 
Conform sursei citate, în 2021 OMV Petrom Marketing SRL a avut o cifră de afaceri de 18.913.092.336 lei, un profit net de 501.978.092 lei și 185 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 14.519.721.316 lei, un profit net de 328.267.932 lei și 186 angajați.
 
Potrivit Confidas, asociat unic în firmă este OMV Petrom SA.
 
Printre persoanele din conducerea OMV Petrom Marketing SRL sau autorizate se numără: Florin Mircea, George Daniel Ion, Constantin Narcis Popescu (directori) sau Adrian Nicolaescu (administrator).
 
Confidas informează și că firma OMV Petrom Marketing SRL a încheiat 25.392 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 2.039.157.027,37 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța dă peste 130.000 de euro pentru repararea și întreținerea autosanitarelor Volkswagen
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii