Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:17 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă din Galaţi a câştigat un contract oferit de Transelectrica. Detalii (document)

ro

23 Feb, 2017 19:41 1266 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA a atribuit un contract intitulat „Servicii de reparare şi întreţinere instalaţii de climatizare Lot 1 zona Constanţa, Lot 2 zona Tulcea şi Lot 3 zona Galaţi”. Preţul cel mai scăzut a fost ales drept criteriu de atribuire.
 
Pentru suma de 34,401 RON, fără TVA, a câştigat operatorul economic Electro-Clima SRL, cu sediul în Galaţi. Firma câştigătoare are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat.
 
Asociaţi sunt Murango Chantale-Francoise, născut în Galaţi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%, şi Alexandru Huştiu, născut în Bârlad, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90% / 90%. Cel din urmă este şi administrator, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 23 februarie 2017.
 
La finalul anului 2015, firma a declarat o cifră de afaceri de 75.836 lei şi un profit net al exerciţiului de 32.864.
 
În altă ordine de idei, Alexandru Huştiu nu apare, în calitate de asociat, în alte firme. În ceea ce-l priveşte pe Murango Chantale-Francoise, acesta apare drept asociat, conform Registrului Comerţului, în firma SC Shanty SRL, radiată.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii