Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:02 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât şi cui plăteşte CN APMC pentru un studiu privind potenţialul de trafic de marfă aferent porturilor Constanţa, Midia şi Mangalia

ro

22 Jul, 2017 00:00 1062 Marime text
În calitate de autoritate contractantă, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) a atribuit, la data de 14.07.2017, un nou contract, în valoare de 353.000 de lei fără TVA. Contractul vizează elaborarea unui studiu privind potenţialul de trafic de marfă aferent porturilor Constanţa, Midia şi Mangalia.

Prin studiul ce urmează să fie realizat, CN APMC urmăreşte să obţină date/informaţii de trafic adecvate şi suficiente în ceea ce priveşte fluxurile de mărfuri care sunt operate prin porturile maritime româneşti Constanţa, Midia şi Mangalia care să ducă la înţelegerea mecanismelor care influenţează şi afectează volumul şi destinaţiile acestor fluxuri în/din hinterland-ul Portului Constanţa.

Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preţ. În urma achiziţiei directe, contractul a fost câştigat de AV Transport Planning SRL din Bucureşti, înfiinţată în anul 2009, avându-l ca asociat unic şi administrator pe Adrian Vasile Vîlcan, născut în România, dar cetăţean olandez. Obiectul de activitate al SRL-ului constă în activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.


 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii