Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât plăteşte Transelectrica pentru paza Sucursalei de Transport Constanţa

ro

25 Oct, 2013 00:00 2353 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA a iniţiat licitaţie publică în vederea contractării de servicii specializate de pază şi intervenţie pentru Sucursala de Transport Constanţa.
Se are în vedere asigurarea de servicii specializate de pază şi intervenţie la punctele de lucru ale Sucursalei de Transport Constanţa din judeţele Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Brăila, iar valoarea estimată a contractului este de 1.182.135 lei, fără TVA.
Durata contractului este de 10 luni de la data atribuirii acestuia.
Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante sunt: Marian Vaju - director, Nicolae Baltă - director tehnic, Octaviana Bejan - director economic, Valentina Vaju - şef Serviciul Buget Finanţe Contabilitate.
Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 7 noiembrie, ora 11.00, ofertele urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00. deschiderea de oferte va avea loc în Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, numărul 195 A, bloc LAV 1, parter. Persoană de contact este Dragoş Dulgheru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii