Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:48 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât plăteşte ARSVOM pentru servicii de reparaţii la şalupa S/S Saturn (document)

ro

12 Nov, 2015 16:31 1062 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă caştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Agenţia Română pentru Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) contractează servicii de „reparaţii la şalupa S/S SATURN”.
 
Contractul cu o valoare de  298000.00 de lei (fără TVA) a fost încheiat cu firma Electroscoica Mar SRL din Constanţa, potrivit anunţului de atribuire cu numărul 163762/12.11.2015
 
În ceea ce priveşte Electroscoica Mar, cu sediul social pe strada Valul lui Traian, putem spune că are obiectul de activitate „repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor”. De asemenea, îi are ca asociaţi pe Ion Fătu, Laurenţiu Gabriel Tomoş, Dumitru Dan, Iulian Gherman şi pe Ion Enache, ultimii trei fiind şi administratori, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 12 noiembrie 2015.
 
La sfârşitul anului 2014, societatea declarase o cifră de afaceri de 8.294.080 de lei, un profit net de 1.410.197 lei şi un număr mediu de 85 de salariaţi.


Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii