Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Branic SRL a câștigat și anul acesta contractul de livrare și montare a copertinelor pentru mobilierul urban din Constanța (DOCUMENTE)

ro

04 Dec, 2022 11:34 1325 Marime text
 
Primăria Constanța a atribuit prin achiziție directă în luna noiembrie un contract care viza achiziția și montarea de copertine parasolar pentru băncile de odihnă din municipiu.

Firma câștigătoare este Branic SRL din municipiului Constanța.

Valoarea contractului este de 263.800 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".

Potrivit datelor înregistrate la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 95 și funcţionează din anul 1994. Are un pnct de lucru și în Valu lui Traian.

Firma îl are ca asociat pe Nicolae Stere, acesta îndeplinind şi funcţia de administrator.

Pe site-ul societăţii, sunt prezentate activităţile principale ce „se conturează în domeniul protecţiei, depoluării şi protecţiei mediului înconjurător prin mijloace specifice“.

Potrivit www.confidas.ro , compania Branic S.R.L. a încheiat 26 contracte de achiziții publice în valoare totală de 696.337,82 lei.

Cifra de afaceri a fost de 1.144.961 lei în anul 2021, cu un profit de -463.833 lei, după 28 ani de activitate.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 29%.

Branic SRL a raportat un număr de 21 angajați în anul 2021.
 
Compania a furnizat servicii sau produse pentru Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană sector 6 sau Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați. Anul trecut, SRL-ul a mai furnizat pentru Primăria Constanța alte 250 de copertine contra sumei de 125.000 lei fără TVA.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii