Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine și-a adjudecat contractul de montare a copertinelor pentru băncile de odihnă din municipiul Constanța? (document)

ro

07 Sep, 2021 00:00 2958 Marime text


⦁    Primăria Constanța a atribuit un contract pentru montarea a 250 de copertine parasolar pentru băncile de odihnă din municipiu
⦁    Firma câștigătoare este Branic SRL, din municipiului Constanța și deținută de Nicolae Stere
⦁    Valoarea contractului este de aproximativ 125.000 lei fără TVA
⦁    Potrivit www.confidas.ro, compania Branic S.R.L. a încheiat 26 contracte de achiziții publice în valoare totală de 696.337,82 lei


Primăria Constanța a atribuit în luna august un contract care viza achiziția și montarea a 250 de copertine parasolar pentru băncile de odihnă din municipiu.

Firma câștigătoare este Branic SRL din municipiului Constanța.

Valoarea contractului este de aproximativ 125.000 lei fără TVA iar contractul se derulează timp de 12 luni, vezi secțiunea „documente".
Potrivit datelor înregistrate la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, societatea are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 95 și funcţionează din anul 1994.

Firma îl are ca asociat pe Nicolae Stere, acesta îndeplinind şi funcţia de administrator.

Pe site-ul societăţii, sunt prezentate activităţile principale ce „se conturează în domeniul protecţiei, depoluării şi protecţiei mediului înconjurător prin mijloace specifice“.

Potrivit www.confidas.ro, compania Branic S.R.L. a încheiat 26 contracte de achiziții publice în valoare totală de 696.337,82 lei.
Branic a furnizat servicii sau produse pentru Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană sector 6 sau Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:  

Contracte atribuite prin achiziţie directă CNACN a dat peste 53.000 de lei pentru firma care a deszăpezit căile de acces ale societăţii

Autoritatile locale infrunta iarna cu corturi gonflabile


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii