Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:43 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română igienizează sediile căpităniilor din Tulcea. Contract de aproape 10.000 de euro

ro

18 Feb, 2021 00:00 1999 Marime text
  • Contractul este estimat la 48.182,4 lei, suma echivalând cu 9.884,3802 euro, calculată la un curs de 4,8746 de lei pentru un euro.
  • Procedura de achiziţie include cumpărarea directă a serviciilor, reprezentanţii ANR făcând precizarea că „în situația în care valoarea ofertelor depuse depăşeşte valoarea estimată a achiziţiei, ofertele vor fi respinse, iar procedura va fi reluată“.
  • Vor fi curăţate şi igienizate lunar sediul Căpităniei Portului Tulcea, sediul Căpităniei Portului Sulina, sediul Inspectoratului Tehnic ANR Tulcea, sediul VTMIS Tulcea, dar şi sediul Oficiului de Căpitănie Mahmudia.
Autoritatea Navală Română, cu sediul în Portul Constanţa, a demarat procedura pentru a achiziţiona servicii de curăţenie şi igienizare pentru căpităniile din judeţul Tulcea.
 
Anunţul a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice şi preluat pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, contractul este estimat la 48.182,4 lei, suma echivalând cu 9.884,3802 euro, calculată la un curs de 4,8746 de lei pentru un euro, stabilit de Banca Naţională a României pentru data de 17 februarie 2021 şi valabil până astăzi, 18 februarie 2021, la ora 13.00.
 
Se arată în anunţul oficial că achiziţia ANR vizează semnarea contractului pentru „Servicii de curăţare şi igienizare pentru sediile Căpităniei Zonale Tulcea“.
 
Procedura de achiziţie include cumpărarea directă a serviciilor, reprezentanţii ANR făcând precizarea că „în situația în care valoarea ofertelor depuse depăşeşte valoarea estimată a achiziţiei, ofertele vor fi respinse, iar procedura va fi reluată“.
 
Criteriul de atribuire a contractului este reprezentat de preţul cel mai scăzut.
 
Înţelegerea va fi semnată pentru o perioadă de 12 luni, de la data de 5 martie 2021, dar numai după semnarea contractului de către ambele părţi.
 
Locurile vizate de serviciile de curățenie sunt, potrivit descrierii contractului, sediile Căpităniei Zonale Tulcea.
 

Astfel, vor fi curăţate şi igienizate lunar sediul Căpităniei Portului Tulcea, sediul Căpităniei Portului Sulina, sediul Inspectoratului Tehnic ANR Tulcea, sediul VTMIS Tulcea, dar şi sediul Oficiului de Căpitănie Mahmudia.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 februarie 2021, ora 16.00.
 
În Secţiunea Document puteţi consulta anunţul privind această achiziţie.
 
Citește și:

Autoritatea Navală Română cumpără șalupe de aproape 500.000 de euro, pentru Constanța și Jurilovca
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii