Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:16 28 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română cumpără autoturisme de la Ţiriac Auto SRL (document)

ro

21 Feb, 2017 22:52 1437 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Autoritatea Navală Română a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind achiziţia de „autoturisme prin programul RABLA”. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.
 
Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, potrivit licitatiepublica.ro. De menţionat că nu a fost organizată o licitaţie electronică.
 
Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul, pentru suma de 332667.00 RON, fără TVA, este Ţiriac Auto SRL.
 
Potrivit Registrului Comerţului consultat la data de 21 februarie 2017, Ţiriac Auto SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, bulevardul Expoziţiei. Societatea se ocupă de „comerţul cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone)”. Firma are un capital social subscris de 76.907.439 de lei, integral vărsat, compus din 2.441.506 părţi sociale, valoarea uneia fiind de 31,5 lei.
 
Asociaţii sunt Navardi Investments Limited (sediul în Cipru, Nicosia), care deţine 397.735 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 16,29%, Vitexa Holdings Limited (sediul în Cipru, Nicosia), care deţine 2.043.771 de parţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 83,70%.
 
Administratorii societăţii sunt Daniel-Marin Antor, născut în 1972, în Bucureşti, şi ITH Management Office SRL, firmă reprezentantă prin Dragoş Lucian Dinu.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii