Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:34 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română, contract de 2 milioane lei cu o firmă din București. În ce constă contractul (document)

ro

23 Oct, 2017 19:41 1425 Marime text
Autoritatea Navală Română a atribuit un contract societății SC Am Project Design & Consulting SRL, în valoare de 1.984.500 lei. Denumirea contractului: studiu de fundamentare a conceptului de tip Coridor RIS prin stabilirea și demonstrarea impactului acestuia asupra infrastructurii naționale RIS din perspectiva funcțiilor, calității și interoperabilității la nivel național și european.

Potrivit licitațiapublică.ro, ANR, ca partener in cadrul proiectului RIS COMEX, iși propune să inițieze execuția sarcinilor ce îi revin în cadrul acestui proiect, prin contractarea activităților de analiză, concepție, elaborare a specificațiilor, elaborare a soluției de asigurare a calității și a prototipurilor funcționale aferente infrastructurii naționale RIS privind funcționarea serviciilor RIS de tip „coridor”.

Despre firma câștigătoare

SC Am Project Design & Consulting SRL a fost înfiinţată în 1992, în Sector 1, București. Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul 2016, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 355.505 lei, o pierdere de 350.996 lei şi un număr mediu de 3 salariaţi.

Conform Registrului Comerțului, capital social este de 200 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 20, fiecare a câte 10 lei.

Asociații societății sunt Cristina-Adriana Mihalcea, născută la data de 20.04.1979, în municipiul Câmpulung, județul Argeş și Natalia Mihaela Ionescu, născută la data de  24.05.1978, în Bucureşti, Sectorul 1. Administratorul firmei este Cristina-Adriana Mihalcea.

Domeniul de activitate principal este ”activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”.                                                 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii