Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română achiziționează o șalupă pentru misiuni în apele navigabile ale Deltei Dunării și în zona costieră (DOCUMENT)

ro

08 Feb, 2023 15:18 1632 Marime text

 
  • Contractul are data 6 februarie 2023, valoarea de 270.500 lei, iar ofertant câștigător este Marine Comercial Service SRL.
 
Autoritatea Navală Română (care are sediul în Constanța), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Șalupă tip RIB (CZ Tulcea 2022“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 6 februarie 2023, valoarea de 270.500 lei, iar ofertant câștigător este Marine Comercial Service SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, ambarcațiunea de tip RIB (care e pentru Căpitănia Zonală Tulcea) va executa misiuni de supraveghere, control și intervenție în apele navigabile ale Deltei Dunării și în zona costieră, maximum 6 Mm față de țărm.
 
Locul principal de executare a contractului este Oficiul de Căpitănie Mahmudia - Port Mahmudia.
 
Despre Marine Comercial Service SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 8 februarie 2023, societatea Marine Comercial Service a fost înființată în anul 2014, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Marine Comercial Service a avut o cifră de afaceri de 1.733.090 lei, un profit net de 31.012 lei și 6 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 1.113.318 lei, un profit net de 40.999 lei și 4 angajați.
 
Asociat unic în firmă este Iliuță - Virgil Săvoiu, care are și calitatea de administrator și care nu mai apare într-o altă firmă.
 
Confidas informează și că Marine Comercial Service SRL a încheiat 44 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 407.343,28 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Autoritatea Navală Română, numărându-se și Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Baza de Reparații Nave Brăila, Club Sportiv Știința, Ministerul Apărării Naționale - UM 02145 Constanța, Ministerul Apărării prin UM 02016 Babadag, Orașul Ovidiu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, Servicii Publice SA Tulcea, UM 0771 Galați și Universitatea Maritimă din Constanța. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Autoritatea Navală Română achiziționează patru grupuri electrogene (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii