Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:38 09 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoprima Serv SRL va efectua lucrări pe strada Basarabia din comuna Fântânele (document)

ro

22 Mar, 2016 08:47 1708 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Comuna Fântânele a atribuit contractul „Lucrări de reînnoire a îmbrăcămintei șoselelor – drum de interes public asfaltat – strada Basarabia, sat Fânânele, com.Fântânele,jud.Constanța”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitațiepublica.ro.
 
Este vorba despre o distanță de 1.720 metri pe care se vor executa lucrări, unde valoarea estimată pentru acest obiectiv este de 1.536.855,32 lei fără TVA, din care: organizare de șantier (0,5% conform devizului general) – 7.283,67 lei fără TVA; cheltuieli diverse și neprevăzute (5% conform devizului general și se aplică conform HG 28/2008) – 72.836,75 lei fără TVA.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Autoprima Serv SRL, cu o valoare totală finală a acestuia de 1.029.002,87 lei fără TVA.
 
Autoprima Serv SRL, cu sediul social în Constanţa, strada Nicolae Iorga nr. 20, a fost înfiinţată în anul 1999. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, şi se ocupă cu „lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor”.
 
În cadrul societăţii figurează drept asociaţi Iudit Balagiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%, şi Adrian Balagiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Adrian Balagiu şi Iudit Balagiu sunt şi administratori.
 
În anul 2014, SC Autoprima Serv SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 40.538.118 lei, un profit net al exerciţiului de 3.683.181 de lei şi 76 de salariaţi.
 
În altă ordine de idei, Adrian Balagiu mai figurează ca asociat în firmele Road Mix Technology SRL şi SC Roadmax Construct SRL, ambele aflate în funcţiune.
 
Reamintim că Autoprima Serv a realizat în ultimii ani mai multe lucrări de reparare și construcții de drumuri în județul Constanța, beneficiind de contracte cu Direcția Regională de Drumuri şi Poduri, dar şi cu Primăriile Horia, Albești, Lumina, Pecineaga.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii