Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:32 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoprima Serv SRL va asfalta străzile din comuna Castelu, județul Constanța (document)

ro

13 Oct, 2021 00:00 1729 Marime text
  • Primăria Castelu va asfalta străzile din localitate
  • Contractul a fost atribuit către societatea Autoprima Serv SRL
 
Primăria comunei Castelu a atribuit, în urma unei licitații publice, un contract pentru execuția lucrărilor aferente proiectului „Modernizare drumuri de interes local în comuna Castelu”.
 
Atribuirea a avut loc pe 11 octombrie a.c., rezultatul final fiind afișat pe data de 12 octombrie 2021. În prezentul proiect s-a prevăzut modernizarea a 17 drumuri de interes local cu o lungime totală de 8,334 km - 6 strazi pe teritoriul satului Castelu și 11 străzi de pe teritoriul satului Nisipari, prin asfaltare în două straturi pe zonele pietruite și din pământ și cu un strat de asfalt (uzură) pe zonele cu asfalt existent (care prezintă numeroase degradări, fisuri longitudinale și transversale).
 
Lungimea totală a drumurilor propuse prin proiect este de 8,334 km. Acestea facilitează accesul locuitorilor din localitățile Castelu și Nisipari la principalele obiective economice și social culturale precum și legăturile rutiere cu DN22C, DJ222, DC58, DC89, DC90 ce tranzitează localitățile comunei Castelu și în continuare cu restul teritoriului. Pentru apele pluviale s-au propus șanțuri/rigole din beton și pământ astfel încât apele pluviale și micile ravene existente să nu afecteze structura drumului proiectat.
 
Valoarea finală a contractului este de 5.446.100 lei, iar firma câștigătoare este Autoprima Serv SRL.
 

Despre Autoprima Serv SRL Constanța

 
Potrivit Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 1999  și are sediul social în Constanța.
 
Asociați și administratori sunt Balagiu Adrian și Balagiu Iudit, fiecare cu câte 50% din acțiuni. Numele lui Adrian Balagiu mai apare menționat în societatea Road Mix Technology SRL din București, unde este asociat, cu o cotă de 33% din acțiuni și Roadmax Construct SRL Constanța unde este asociat, cu o cotă de 50% din acțiuni.  
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 111.646.547 lei, profit net de 9.810.407 lei și un număr de 163 angajați.
 
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Autoprima Serv SRL a încheiat 107 contracte de achiziții publice in valoare totală de 318.153.725,16 lei.

 
Printre autoritățile contractante se numără Clubul Sportiv Farul Constanța, Compania Natională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, Comuna Costinești.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii