Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoprima Serv SRL va asfalta străzile din Cobadin (document)

ro

08 Oct, 2021 00:00 3853 Marime text
  • Autoprima Serv SRL va asfalta străzile din Cobadin
 
Primăria comunei Cobadin a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru finalizarea lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și amenajare străzi în comuna Cobadin, județul Constanța”.
 
Atribuirea a avut loc pe 6 octombrie 2021. Obiectul contractului constă în finalizarea lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții "Reabilitare și amenajare străzi în comuna Cobadin, județul Constanta", în strictă conformitate cu documentaţia de proiectare (piese scrise şi piese desenate) publicată în SEAP. Valoarea finală a achiziției este de 3.980.000 lei. Autoprima Serv SRL a câștigat contractul.
 

Despre Autoprima Serv SRL Constanța

 
Potrivit Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 1999  și are sediul social în Constanța.
 
Asociați și administratori sunt Balagiu Adrian și Balagiu Iudit, fiecare cu câte 50% din acțiuni. Numele lui Adrian Balagiu mai apare menționat în societatea Road Mix Technology SRL din București, unde este asociat, cu o cotă de 33% din acțiuni și Roadmax Construct SRL Constanța unde este asociat, cu o cotă de 50% din acțiuni.  
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 111.646.547 lei, profit net de 9.810.407 lei și un număr de 163 angajați.
 
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Autoprima Serv SRL a încheiat 107 contracte de achiziții publice in valoare totală de 318.153.725,16 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Clubul Sportiv Farul Constanța, Compania Natională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, Comuna Costinești.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii