Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:09 19 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ASIROM va asigura nava MAI 0201 din cadrul Gărzii de Coastă (document)

ro

01 Jun, 2016 19:34 2365 Marime text

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Garda de Coastă a atribuit prin negociere fără anunţ de participare contractul „Asigurare navă MAI 0201” cu locul principal de prestare a serviciilor în Marea Neagră, Marea Mediterană, în zona Grecia, mai exact, insula Chios, unde criteriul principal de livrare a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Obiectivul contractului este asigurarea navei proiect OPV MAI 0201, CASCO maritim şi P&I, pe timpul deplasării şi desfăşurării misiunilor internaţionale în anul 2016.
 
Operatorul economic căruia i+a fost atribuit contractul a fost Asigurarea românească ASIROM Vienna Insurance Group SA. Estimarea iniţială a valorii contractului a fost de 271.957,50 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 231.750 lei fără TVA.
 
Înfiinţată în 1991, Asigurarea Românească - ASIROM Vienna Insurance Group SA, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe bulevardul Carol I numărul 31-33, are un capital social subscris de 340.369.190,5 lei, integral vărsat, are ca şi activităţi principale „alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)”. Acţionari persoane juridice sunt: Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 86.3758%) și LVP Holding GMBH (cu o cotă de 13.1895%). De asemenea există o listă de 811 acționari persoane fizice și juridice care deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.4347%).
 
Persoane împuternicite sunt: Dragoş Marius Călin (în calitate de membru în directorat), Iuliu Liviu Rebreanu (în calitate de împuternicit sucursală pe funcția de director), Nicolae Ion Icu (în calitate de împuternicit sucursală pe funcția de director), Ioan Bonea (împuternicit sucursală pe funcția de director), Iliuta Nicolae (în calitate de membru în consiliul de supraveghere), Daniela Meghea (în calitate de membru în directorat pe funcția de vicepreședinte al directoratului), Neluta Istrate (împuternicit sucursala pe funcţia de director cu puteri de director de vânzări), Dan Mihail Barbu (împuternicit sucursală pe funcția de director de vânzări), Alexandru Negrea (împuternicit sucursală pe funcția de director), Csaba Miklós (împuternicit sucursală pe funcția de director), Mihaela Prisecaru-Nicolae (împuternicit sucursală pe funcția de director cu puteri de director de vânzări Sucursala Universității), Goldsteiner Roland (în calitate de membru în consiliul de supraveghere), Viorica Trif (împuternicit sucursală în funcţia de director de vânyări sucursală Cluj), Voichita Marieta Coos (împuternicit sucursală în funcția de director de vânzări sucursala Timiş), Radu Ion Budae (împuternicit sucursală cu puteri de director de vânzări sucursală Hunedoara), Zenica Onufrei (împuternicit sucursală), Daniel Nita Turluianu (împuternicit sucursală în funcția de director), Lelkes Juraj (membru în directorat cu funcția de președinte), Cornel Adrian Aftodie (împuternicit sucursală cu funcția de director de vânzări), Maria Costeanu (împuternicit sucursală cu puteri de director de vânzări cu delegaţie), Maricica Moraru (împuternicit sucursală cu funcția de director de vânzări), Lavinia-Loredana Bele (împuternicit sucursală în funcţia de director de vânzări), Sramko Ivan (membru în consiliul de supraveghere), Hans - Peter Hagen (în calitate de membru în consiliul de supraveghere cu funcția de președinte consiliu de supraveghere), Branislav Adamovič (în calitate de membru în directorat pe funcția de membru în consiliul de administrație), Éva Albert-Tóth (împuternicit sucursală pe funcția de director vânzări - conducere activitate sucursală) și Golebiewski Marek Piotr (membru în directorat – cu puteri de membru al directoratului).
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii