Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:26 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artver Center SRL a câștigat contractul privind servicii de transport copii cu dizabilități la Medgidia (document)

ro

22 Feb, 2017 14:22 894 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Primăria municipiului Medgidia a atribuit contractul privind „servicii de transport copii cu dizabilități la Școala Specială nr. 1 și nr. 2 Constanța”. Conform anunțului de atribuire, cumpărarea a fost făcută direct, cu un preț de închidere de 3,9 lei pentru 7.176,00 km.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Artver Center SRL. Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 22 februarie, firma a fost înființată în anul 2012, cu sediul în municipiul Medgidia, strada Panseluţelor, județul Constanța și se ocupă de „alte transporturi terestre de călători”. Asociatul unic și administrator al societății este Gordel Bolat. Administrator în firmă mai apare și Giulihan Bolat.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii