Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documentația pentru reamenajarea spațiului public din zona Parcului Gării din Constanța va realizată de Tera Design Studio SRL

ro

19 May, 2022 00:00 2828 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul pentru elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii: „Reamenajarea spațiului public din zona Parcului Gării”
  • Valoarea totală a achiziției este de 170.555.69 lei fără TVA
  • Câștigătorul contractului este societatea Tera Design Studio SRL din Ilfov
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 9 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.252.293 lei
     

 
Primăria Constanța a atribuit contractul pentru elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii: „Reamenajarea spațiului public din zona Parcului Gării” - DALI, PT, DATC, inclusiv organizare de șantier și altele– etapa DALI –inclusiv documentaţii pentru obţinere avize, expertiză tehnică, studii de teren.

Pentru realizarea obiectivului de investiții „Reamenajarea spațiului public din zona Parcului Gării” - DALI, PT, DATC, inclusiv organizare de șantier și altele este necesară achiziția serviciului de elaborare a documentației tehnico-economice în etapa DALI, inclusiv a documentaţiilor pentru obţinerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism, expertiză tehnică, studii de teren, conform prevederilor H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, incluzând studiile de specialitate solicitate în funcție de specificul investiției.

Valoarea totală a achiziției este de 170.555.69 lei fără TVA.

Câștigătorul contractului este societatea Tera Design Studio SRL din Ilfov, Chiajna.

Despre Tera Design Studio SRL

Societatea a fost înființată în 2017 iar în ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 486.252 lei și un profit de 301.215 lei. Asociații și administratorii societății sunt Andrada Eftime și Tamara Maria Roseti.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 9 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.252.293 lei.

Administrația locală a inițiat în luna august a.c. licitația pentru achiziția serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții.

Perdeaua va fi plantată pe două terenuri neutilizate, fără funcțiune, aflate într-un stadiu avansat de degradare, la ieșire din Constanța, spre Lazu și Cumpăna, cu suprafețe de 21.565mp și 18.384mp.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

O firmă din Ilfov a câștigat contractul pentru proiectare „Perdea Verde” pentru zona de sud a municipiului Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii