Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 95.000 de euro K1 Tot SRL, din București, va face curățenie în sediile CERONAV din Constanța și Galați! (DOCUMENT)

ro

09 Mar, 2024 16:26 859 Marime text
  • Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 8 martie 2024, SC K1 Tot SRL se ocupă de activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor și este controlată de asociații Dumachita Liliana, cu 95%, și Dumachita Cosmin - Alexandru, cu 5%.
  • K1 Tot SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Autoritatea Vamală Română, Consiliul Superior al Magistraturii, DIICOT, dar și Parchetul General al României.


Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) achiziționează servicii de curățenie pentru sediul CERONAV Constanța și Subunitatea CERONAV Galați!
 

Descrierea succintă

Prestarea Serviciilor de curățenie la sediile CERONAV din Constanța și Subunitatea Galați, de către un prestator autorizat, cu personal calificat și specializat, care să respecte normele de protecția muncii și PSI şi asigurarea consumabilelor de unică folosinţă din hârtie (hârtie igienică şi şerveţele pliate Z).


Valoarea totală a achiziției este de 475.200 de lei, aproape 95.000 de euro, iar de servicii se va ocupa, conform licitatiapublica.ro, SC K1 Tot SRL, cu sediul în București, Sector 3.


Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 8 martie 2024, SC K1 Tot SRL se ocupă de activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor și este controlată de asociații Dumachita Liliana, cu 95%, și Dumachita Cosmin - Alexandru, cu 5%.


Ca administrator apare Dumachita Cosmin - Alexandru.


Dumachita Cosmin - Alexandru mai administrează Rocas Architecture & Engineering SRL și Curat-Luna SRL.


Pentru anul 2022, SC K1 Tot SRL, cu 140 de angajați, a declarat o cifră de afaceri netă de 10.561.392 de lei și un profit net de 3.718 de lei.


SC K1 Tot SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași, Autoritatea Vamală Română, Consiliul Superior al Magistraturii, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Tribunalul Călărași, dar și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a României.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Teatrul de Stat Constanța cumpără Toyota Rav4 Hybrid AWD Dynamic!

Cumpărări directe
Proiectul tehnic pentru realizarea unei clădiri de legătură între două imobile ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, elaborat de Zen Proiect Consulting SRL (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii