Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:36 26 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aparatură medicală nouă pentru Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa (document)

ro

07 Sep, 2019 00:00 513 Marime text
Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru furnizarea de aparatură medicală. Atribuirea a avut loc la data de 2 septembrie 2019, valoarea finală a contractului fiind de 273.100 de lei.
 
Aparatura este necesară pentru buna desfăşurare a activităţii medicale, respectiv sterilizarea, fiind nevoie de dotarea unităţii spitaliceşti cu autoclave. Niconsulting Technics SRL este societatea câştigătoare.
 
Societatea Niconsulting Technics SRL a fost înfiinţată în 1994, în sat Roșu, comuna Chiajna, județul Ilfov. Conform Registrului Comerțului, capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 20 părți sociale, fiecare a câte 10 lei. Unic asociat și administrator al firmei este Mazilu N. Neculai. Domeniul de activitate principal este ”intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.”.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii