Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR cumpără servicii de întreținere și reparații de software!

ro

05 Jan, 2023 15:41 1783 Marime text
 
 
  • Contractul (în valoare de 178.670 de lei) a fost atribuit companiei Software Imagination & Vision, din București.
  • Potrivit Confidas.ro, platfomă consultată la data de 5 ianuarie 2023, SC Software Imagination & Vision SRL a fost fondată în 2019 și se ocupă de activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
 
Autoritatea Navală Română cumpără servicii de suport tehnic sistem SIVECO Applications 2020! Potrivit licitatiapublica.ro, serviciile de suport tehnic trebuie să asigure Up-grade pentru versiunile produselor instalate, actualizarea periodică a produselor informatice implementate la ANR, în conformitate cu modificările intervenite în legislaţie (actualizări legislative), informarea ANR privind apariţia de noi versiuni pentru produsele implementate la ANR, informarea se va realiza prin comunicare directa și prin publicare pe site-ul www.simavi.ro, trimiterea versiunilor noi (pe parte de modificări legislative) ale produselor implementate la ANR la un termen stabilit de comun acord între părți, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data anunţării ,actualizarea documentaţiei produselor implementate la ANR (documentaţie de utilizare si de parametrizare) în urma corecţiilor sau îmbunătăţirilor produselor informatice.
 
Contractul (în valoare de 178.670 de lei) a fost atribuit companiei Software Imagination & Vision, din București.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 5 ianuarie 2023, SC Software Imagination & Vision SRL a fost fondată în 2019 și se ocupă de activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Pentru anul 2021, compania a raportat un profit net de 12.617.676 de lei.
 
În continuare, tot potrivit Confidas, compania Software Imagination & Vision SRL a încheiat 77 contracte de achiziții publice in valoare totală de 56.981.855,36 de lei.
 
Software Imagination & Vision SRL este controlată de SIVECO (Netherlands), din Olanda, cu 63,7 %, și de Rădăşanu Alexandru-Mihail, cu 28,28%.
 
Restul capitalului este deținut de asociații:
 
Ilia Florian – Gabriel, Dobran Dragoş, Bichir Daniela, Lospa Viorel – Gabriel, Moise Mădălin – Ionel, Coşbuc - Ionescu Alexandru – Mateiaş, Barseti Lacramioara-Pamela, Crăciun Bogdan Cătălin, Ciolacu Florian – Ionel, Tâcu Gina – Mirela, Crihan Florin, Georgescu Anişoara, Lazar Radu-Sorin, Donciulescu Alexandru – Dan și Ţolea Sorin – Ion.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Autoritatea Navală Română repară unul dintre pontoanele deținute de Căpitănia Zonală Galați (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii