Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AJOFM Constanța a atribuit contractul de servicii de formare profesională către Fundația Școala Portuară (document)

ro

13 Jul, 2015 18:28 2744 Marime text
 
Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța a atribuit contractul de servicii de formare profesională.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 190142/13.07.2015, contractul constă în cursuri de formare profesională în ocupația de sudor electric pentru 50 șomeri indemnizați/neindemnizați aflați în evidențele AJOFM Constanța. Estimat inițial la suma de 50.000 de lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 49.950 de lei.
 
Operatorul economic căruia i s-a atribuit contractul este Fundația Școala Portuară cu sediul în Incinta Port Constanța.
 
Potrivit Registrului Fundațiilor, Fundația Școala Portuară a fost înființată în anul 1997 și are ca obiect de activitate pregătirea profesională a lucrătorilor portuari. Conform portofconstantza.com, fundația a fost înființată printr-un proiect de colaborare româno-danez cu finantare PHARE, pentru a asigura formarea profesionala a lucratorilor portuari. Proiectul a fost implementat de: Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului din Romania prin Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare Constanta si Uniunea Generala a Sindicatelor din Danemarca.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii