Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:57 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare cumpără servicii de CASCO maritim (document)

ro

09 Oct, 2021 18:32 2062 Marime text

 
 
  • Omniasig Vienna Insurance Group SA va furniza  servicii de asigurare CASCO maritim pentru ARSVOM. 
 Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de asigurare CASCO maritim.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de asigurare CASCO maritim pentru navele A.R.S.V.O.M. Constanta (18 buc.)“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor CASCO maritim   Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare este Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 
Atribuirea a avut loc în data de 15.09.2021.   
 
Descrierea contractului

 
“Servicii de asigurare CASCO maritim pentru navele A.R.S.V.O.M. Constanța (18 buc.)”

- “Asigurare corp navă și mașini”,
- Condiția de asigurare de baza “A” : “Pierdere totală, avarie comună, avarie particulară și răspundere pentru coliziuni cu terți 4/4 RDC si FFO (inclusiv salvare, cheltuieli de salvare și judecată)”


a) Numar de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 18 zile
b) Numarul de zile in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare: in a 11-a zi inainte de termenul limita de depunere al ofertelor.

Orice solicitare de clarificare transmisa dupa data mentionata la pct. a) va pune AC in imposibilitatea de a oferi un raspuns in termenul mentionat la pct. b) si drept urmare orice solicitare de clarificare in afara termenelor mentionate se va considera tardiva.

Valoarea totala a achiziției (fara TVA) este de 803042.62 lei.
 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA, firma câștigătoare

Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în București   .
  
Acționari sunt Vienna Insurance Group Ag Wienner Versicherung Gruppe și Banca Comercială Română SA. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)
 
Compania Omniasig Vienna Insurance Group S.A. a încheiat 8101 contracte de achiziții publice in valoare totală de 260.078.555,20 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Academia de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti", Academia Navala ”Mircea cel Batran”- UM 02192 Constanța, Administratia Bazinala de Apa Prut Barlad.
 
Societate are un număr de 8101 contracte publice și 12.325 dosare în instanță.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii