Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, achiziție de echipamente IT (DOCUMENT)

ro

25 Nov, 2023 16:30 797 Marime text
  • Ofertant câștigător este firma Junior Group SRL, controlată de Adrian Valeriu Coandă și Elena Coandă.


Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție echipamente IT, aferentă proiectului «Sprijin financiar pentru IMM-urile afectate de pandemia COVID -19 prin intermediul sistemului informatic integrat - IMM RECOVER», cod proiect 141523”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.


Contractul are data 17 noiembrie 2023 și valoarea 150.225 lei. Ofertant câștigător este firma Junior Group SRL.


Despre Junior Group SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 24 noiembrie 2023, Junior Group SRL a fost înființată în anul 2002, are adresa în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului în magazine specializate“.


Conform sursei citate, în Junior Group SRL asociați sunt Adrian Valeriu Coandă (cu 85%) și Elena Coandă (cu 15%), primul deținând și calitatea de administrator. Adrian Valeriu Coandă mai apare în Arhiserv Junior SRL (ca asociat, cu 95,24%, și administrator), Junior Emac Rent SRL (asociat, cu 50%, și administrator), Ammare SRL (asociat, cu 10%), Ideea Zone SRL (asociat, cu 50%, și administrator), dar și în Coandă Adrian-Valeriu Întreprindere Individuală. Elena Coandă mai apare în Arhiserv Junior SRL (ca asociat, cu 4,76%), Junior Emac Rent SRL (asociat, cu 50%), White Gate Cons SRL (asociat unic și administrator) și Ideea Zone SRL (asociat, cu 50%).


În 2022, Junior Group SRL a avut o cifră de afaceri de 1.810.690 lei, un profit de 632.908 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 5.


Platforma termene.ro informează și că Junior Group SRL are peste 1.200 de contracte câștigate - achiziții directe și zece contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 23 noiembrie 2023).


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Nou parc fotovoltaic în județul Constanța! Iată unde va fi construit!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii