Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu cumpără servicii de întreținere de la o firmă din Brașov (DOCUMENT)

ro

17 Nov, 2023 17:00 1157 Marime text
  • S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a atribuit un contract firmei Mountain Industrial Resources SRL, în cadrul unei licitații deschise
  • Obiectul achiziției este servicii de mentenanță (revizii și întreținere), reparații curente și accidentale/la cerere, furnizare piese schimb pentru autospeciale și utilajele aeroportuare din dotare
 
S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a atribuit un contract firmei Mountain Industrial Resources SRL, în cadrul unei licitații deschise.
 
Obiectul achiziției este servicii de mentenanță (revizii și întreținere), reparații curente și accidentale/la cerere, furnizare piese schimb pentru autospeciale și utilajele aeroportuare din dotare.
 
Achiziția are un preț de 3.928.880,99 de lei, fără TVA.
 
Contractul este împărțit în loturile: servicii de întreținere tehnică (revizii și mentenanță) și reparații curente autospeciale și utilaje aeroportuare; respectiv servicii de mentenanță (întreținere tehnică lunară și revizie anuală, reparații curente și accidentale, furnizare piese de schimb) la autospecialele aeroportuare PSI din dotarea serviciului privat pentru Situații de Urgență al SN AIMKC SA.
 
Primul lot are o valoare de 3.417.651,99 de lei și al doilea lot are un cost de 511.229 de lei.
 
Contractul a fost parafat la data de 14 noiembrie 2023, iar pe 16 noiembrie rezultatul a fost publicat în SEAP.
 
Despre Mountain Industrial Resources SRL
 
Potrivit termene.ro, firma are sediul în Brașov, pe strada Memorandumului nr. 12, are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente” și funcționează din anul 1992.
 
Societatea este condusă de Alexandru Iordache, ce are o participare de 2.000.200 de lei la capitalul social. Alexandru Iordache este și administratorul societății.
 
Mountain Industrial Resources SRL are câștigate 46 de contracte publice, potrivit sursei citate.
 
Mountain Industrial Resources SRL a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri egală cu 22.270.916 lei, un profit egal cu 4.098.342 de lei și o medie de șapte angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Decizie CNSC TPF Inginerie SRL a contestat o licitație care vizează noul terminal de la Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii