Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:53 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”, contract privind furnizarea de gaze naturale (document)

ro

20 Oct, 2016 13:44 1256 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind furnizarea de gaze naturale.

Au fost primite şi admise patru oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este SC GAZ EST SA din Vaslui. Estimat iniţial la suma de 174074.00 RON fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 155713.00 RON fără TVA.

Firma câştigătoare are un capital social subscris de 3493400 RON, integral vărsat, şi se ocupă cu distribuţia combustibililor gazoşi, prin conducte. Acţionari persoane juridice sunt Consiliul Local Munteni de Jos (2.5047%), Prisma Serv Company SRL (3.7585%), Progaz Instalatii SRL (31.3334%), E.ON Distribuţie Romania SA (15.4577%) şi Consiliul Local Vaslui (46.9457%).

În secțiunea Documente a acestui material puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii