Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:52 04 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a cumpărat servicii pentru reabilitarea și modernizarea corpului gardă (document)

ro

17 Oct, 2021 20:30 1973 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 5.455.000 lei.
S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța S.A. a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de reabilitare și modernizare Corp Gardă.

Contractul a fost atribuit pe 29 septembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 15 octombrie.

Obiectul contractului îl constituie reabilitarea și modernizarea corpului de gardă (proiectare și execuție):

I. Consolidarea clădirii Corp C1 pentru asigurarea unui nivel superior de rezistenţă mecanică şi stabilitate şi în concordanţă cu noile spaţîi şi noua configurare a clădirii;
ÎI. Reabllitarea clădirii existente în acord cu noile funcțiuni și implementarea tuturor măsurilor necesare pentru îndeplinirea cerințelor fundamentale în vigoare la data intervenției;
III. Modernizarea și dotarea clădirii existente în concordanță cu noile funcțiuni și fluxuri operative ale unității utilizatorului; lista de dotări se va elabora de proiectantul lucrării, ținând cont de dimensionarea spațiilor, destinație și capacități
IV. Amenajări exterioare constând ln desfacerea construcțiilor din incintă (construcţie C2 - adăpost căini și împrejmuire), realizarea drumului de acces și a parcării, amenajarea spatiilor verzi și a plantațiilor, realizarea unei noi împrejmuiri.
 
Ofertanții vor putea solicita clarificări nu mai tărziu de 13 zile înainte de data stabilită pentru depunerea ofertelor.
 
Autoritatea contractantă va răspunde numai solicitărilor de clarificări adresate de operatorii economici care au respectat termenul anterior precizat, astfel încât răspunsul la solicitările de clarificări să fie transmis de către autoritatea contractantă în a 6-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 5.455.000 lei, iar societatea câștigătoare este RAIOCH PLAY S.R.L.

 
Despre societatea câștigătoare
 
Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2007, cu sediul social în Municipiul Constanţa, Str. Sarmisegetuza.
 
Asociat unic este Calaigi Stelică cu un procent de 100%.
 
Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.
 
În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 706.277 lei, pierderi 215.058 lei și 2 salariați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 1.006.019 lei, profit 271.004 lei și un număr mediu de 2 angajați.
 
Compania Raioch Play S.R.L. a încheiat 19 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.465.731,59 lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii